Om PACT

PACT’s formål er at sætte fokus på og aktivt skabe øget mulighed for deltagelse i idrætsfællesskaber for personer, som har fået en kræftdiagnose, uanset køn, alder og diagnose.

PACT vil i sine aktiviteter virke for at udvikle, udbygge, styrke og støtte idrætstilbud samt aktivitetsrejser og/eller rekreationstilbud for personer, der har eller har haft en kræftsygdom.

Foreningen blev stiftet med udgangspunkt i realiseringen af initiativet ’Mod nye ressourcer’ – en specielt tilrettelagt event-uge og ’kick-off’ tur for tidligere kræftpatienter på Club La Santa. ’Mod nye ressourcer’ gennemførtes i maj 2010 af foreningens stiftere og 34 tidligere kræftpatienter.

Enhver kan optages i foreningen uanset køn og alder. Således er det ikke en betingelse for medlemskab af foreningen, at man har haft en kræftsygdom, om end nogle aktiviteter kan være forbeholdt personer, som er nuværende eller tidligere kræftpatienter.

Årskontingentet er fastsat til 250,- kr. for 2010 dog 350,- kr. for en husstand.

Indmeldelse i PACT sker ved bankoverførsel af kontingent til konto i Danske Bank: 1551 10584337. OBS! Husk at oplyse navn, adresse samt e-mail.

PDF-version af informationsfolder om PACT findes her: PACTfolder

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s