Mark Cavendish, Brian Holm og alle os i PACT og POL

Først vil jeg gerne bringe en uforbeholden undskyldning til jer, som ikke havde fået beskeden om, at dagens arrangement var flyttet til Geels Bakke og til klokken 12. Der var sendt mail rundt til alle medlemmer, men vi må have missed jer. Det er jeg meget ked af.

Men mange havde lagt vejen forbi Geels Bakke for at cykle VM-ruten sammen med Mark Cavendish og Brian Holm – og alle os andre. Vejret var smukt og mildt, og Brian Holm bød velkommen.

VM-ruten er 14 km lang, bakket og med mange sving. Til VM næste år skal der køres 18 omgange, i dag kunne vi nøjes med to. Første runde var stille og rolig, så alle kunne følge med, og alle kunne se ruten. Men den næste runde blev med tempo, og de hurtige ryttere stak hurtigt af. Nogen nøjedes med den første runde, andre tog en rolig runde, og endnu andre spurtede afsted. Alle havde en god tur og glædede sig over, at vi ikke skulle ud på 16 runder mere.

Mark, Tim og Helle

Efter løbet cyklede nogen af os hele vejen videre til Krop og Kræfts lokaler på Tagensvej og kastede os sultne over frokosten.

Tak for en rigtig hyggelig eftermiddag. Supergodt at mødes om sådan et arrangement. Det gør vi da igen, gør vi. HUSK at der er yoga i morgen!

Kærlig hilsen
Helle

2 responses to “Mark Cavendish, Brian Holm og alle os i PACT og POL

  1. Ja! Det var fedt 🙂 Tak for det og lad os håbe at der kommer mere af den slagsen. Hvis målet var at fremme kendtskab eller viden til kræften så synes jeg ikke at pressen virkede synderlig interesseret i det – i hvertfald kom der ikke meget frem af det på TV2 sporten i nyhederne. Anyway, der burde holdes kontakt til Brian Holm og måske der kan laves flere ting i fællesskab? Hvis ikke andet, så bare at tage ud og cykle med ham. Eller få instrukser til cykleverden i form af et oplæg? Der er mange muligheder 🙂

  2. Nej TV2 var pænt ligeglade med andet end Mark Cavendish. Jeg er helt med på at lave flere af den slags cykelture og meget gerne med Brian Holm.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s