Træning torsdag den 22. april

Kære medlemmer 🙂

Der inviteres – som sædvanlig 🙂  – til træning på torsdag den 22. april. Der er mulighed for styrketræning eller lignende fra 16.30 og så er der spinning fra ca. 17 til 17.45 (med mig!). I vanlig stil, tillader jeg mig at aflyse denne del, såfremt jeg modtager færre end fem sms-tilmeldninger (2616 1755). Samme aften (altså på torsdag) holder vi Bestyrelsesmøde med mange interessante og afgørende punkter – dette møde starter kl. 19. Kontakt evt. Helle eller hold øje med siden her for nærmere oplysning om mødested.

Vær i øvrigt opmærksom på, at der lige om lidt – hvis jeg ellers kan finde ud af – bliver lagt et program ud for torsdagstræning frem til midt juni. Programmet bliver lagt ud under TRÆNING.

De bedste hilsner og på snarligt gensyn fra Julie

Reklamer

3 responses to “Træning torsdag den 22. april

 1. Malene Thorup

  Jeg kommer torsdag 🙂

 2. Hej!
  Jeg kommer meget gerne til træning på torsdag. Men hvis den bliver aflyst, kan det være, at jeg vil løbe, hvis der er nogle, der løber på torsdag. Jeg vil helst ikke gøre begge del her på torsdag.
  Mange hilsner,
  M-T

 3. Anne Jacobsen

  Hej Ulrik og jeg har planlagt at komme – men der er dog en lille hage. Vi skal se kronprinsens palæ – vi har billetter til kl. 15 – jeg skal have ringet – jeg ved ikke om man bliver smidt ud kl. 16. – hvis det bliver senere end 16 kan vi få problemer med at nå at være med fra start. Sender sms til Julie når jeg ved noget. Anne

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s